Opintosetelitukea opintojaksoihin

Opintoseteli on tarkoitettu edistämään tiettyjen kohderyhmien osallistumista vapaan sivistystyön aikuiskoulutukseen. Avustuksen avulla voidaan jättää perimättä tai alentaa opintomaksuja niiltä kohderyhmiltä, joiden kouluttautumista halutaan erityisesti edistää. Opintosetelillä tuettavan koulutuksen kohderyhmiä ovat maahanmuuttajat, työttömät, alhaisen pohjakoulutuksen omaavat, senioriväestö, eläkkeellä olevat sekä henkilöt, joilla on oppimisvaikeuksia.

Järjestämme opintosetelikoulutusta itse ja yhteistyössä jäsenjärjestöjemme kanssa. Yhteistyökurssit valitaan jäsenjärjestöjen hakemusten perusteella. Hakijana voi olla Opintokeskus Siviksen jäsenjärjestö, sen piiri tai paikallisyhdistys. Hakuaika on kerran vuodessa, yleensä keväisin.

Lisätietoja:

Virpi Markkanen

asiantuntija

koulutuksen ohjaus (kasvatus- ja kulttuurijärjestöt sekä erityisjärjestöt), järjestökoulutuksen kehittäminen, aluetyö Uusimaa ja Kaakkois-Suomi

Lähetä sähköpostia