Asiantuntevaa kouluttajaosaamista

Opintokeskuksemme asiantuntijat Helsingissä, Joensuussa, Oulussa, Tampereella ja Turussa ovat koulutuksen suunnittelun ja toteuttamisen asiantuntijoita.

Jäsenjärjestöt voivat kutsua asiantuntijoitamme kouluttajiksi mm. seuraavista aiheista:

• yhdistys- ja järjestötoiminnan kehittäminen
  • aikuiskoulutuksen ja vapaan sivistystyön toteuttaminen
  • vertaisoppiminen
  • verkkokurssien suunnittelu ja ohjaus
  • sosiaalinen media
  • projektien suunnittelu.

Tarjoamme ohjausta ja konsultointia myös:

• jäsenyhteisöjen koulutuksen kokonaissuunnitelmien laadinta sekä koulutustoiminnan ohjaus
  • opintojaksot ja vertaisopintoryhmät:
    • toiminnan suunnittelu, toteutus ja arviointi
    • talouden selvittäminen (tilaisuuden budjetointi ja tilitykset)
    • Sivisverkon käyttö
  • kouluttajien ja ohjaajien ammatillinen ohjaus:
    • kouluttaja- ja ohjaajakoulutukset
  • verkko-opintojen ohjaus
  • yhdistystoiminnan ohjaus ja koulutus
  • projektien suunnittelu, toteuttaminen ja arviointi.

Kouluttajapalvelujen hinta jäsenjärjestöille:

Koulutus- ja konsultointipalvelut jäsenjärjestöille ovat arvonlisäverottomia silloin, kun palvelu kuuluu vapaan sivistystyön piiriin. Muutoin hintoihin lisätään alv 24 %.

Vuonna 2017 koulutushintamme ovat:

• korvaus opetuksesta jäsenjärjestöille arkisin 60 €/h ja viikonloppuisin 100 €/h
  • korvaus opetuksista muille, kuin jäsenjärjestille arkisin 100 €/h ja viikonloppuisin 150 €/h

Lisäksi peritään aina matkakulut ja mahdolliset päivärahat. Hinnoittelu perustuu kustannusvastaavuuteen. Opintokeskus Sivis ei harjoita liiketoimintaa.

Peruutusehtomme

Mikäli tilauskoulutus perutaan myöhemmin kuin 2 viikkoa ennen koulutuksen alkamisaikaa, veloitetaan 50 % koulutuksen hinnasta.

Palveluiden hinta jäsenjärjestöjen ulkopuolisille tahoille

Jäsenjärjestöjen ulkopuolisille tahoille tuotetaan palveluita tarjouspyyntöjen perusteella. Hintoihin lisätään arvonlisävero.

Lisätietoja Opintokeskus Siviksen kouluttaja- ja ohjauspalveluista saat apulaisrehtoreilta:

Susanna Plathan

koulutuspäällikkö