Järjestötoimijoiden kouluttaja

Opintokeskus Sivis kouluttaa jäsenyhteisöjensä järjestötoimijoita: koulutuksen ja muun toiminnan suunnittelijoita, toteuttajia, kehittäjiä ja johtajia, viestijöitä, järjestöaktiiveja ja vapaaehtoistoimijoita.

Koulutuksemme on jaettu koulutusosaamisen, järjestöosaamisen ja sosiaalisen median osaamisen osaamispolkuihin. Sekä koulutus- että järjestöosaamisen polkuun sisältyy some-osaamista kasvattavia koulutuksia. Lisäksi järjestämme tarpeen mukaan erillisiä pop up -koulutuksia, jotka tukevat ajankohtaisten teemojen osaamista järjestökentällä. Sivisverkko-koulutukset puolestaan perehdyttävät jäsenistömme edustajia tuoreen koulutuksen ohjausjärjestelmämme saloihin. Jäsenjärjestöt voivat kutsua asiantuntijoitamme vetämään myös tilauskoulutuksia tarvitsemistaan aiheista. 

Koulutuspolkujen opintojaksoja suorittamalla voit ansaita osaamismerkkejä. Osaamismerkkiin vaadittavat koulutukset toteutetaan kahden vuoden kuluessa. 

Siviksen koulutustoimintaan kuuluu olennaisena osana myös koulutuksen laadun kehittäminen jatkuvan parantamisen periaatteella, jolloin keskeistä on hyvien käytänteiden ja kehittämiskohteiden tunnistaminen järjestön koulutustoiminnasta. 

 

Tilaa SivisNYT ja pysy perillä koulutuksistamme!

Haluatko tiedot Siviksen koulutuksista suoraan sähköpostiisi? Tilaa verkkolehtemme SivisNYT uutiskirjeenä tämän sivun oikeasta alalaidasta. SivisNYTistä löydät aina tuoreimmat tiedot koulutuksistamme ja muista ajankohtaisista asioista järjestökoulutuksen saralla.