Täytekuva. ei tekstiä

Kokouskäytännöt-sivusto on uudistettu! Materiaali on päivitetty vastaamaan 2010 uudistettua yhdistyslakia, joka sallii tietyin edellytyksin myös etäosallistumisen.

Tämä sivusto on tehty kaikille yhdistystoimijoille ja yhdistysten erilaisiin kokouksiin osallistuville henkilöille. Sivusto koostuu pääsivuista, joille on koottu keskeinen tieto yhdistyksen kokouksista, sekä niitä tarkentavista alasivuista, joihin pääsee tutustumaan pääsivujen linkkien kautta. Pääsivut löytyvät sivun yläpalkista, ja jokaista pääsivua koskevat alasivut kunkin pääsivun vasemmasta laidasta. Kokouskäytäntöjen sanasto löytyy kohdasta Materiaali. Sivuston ulkopuolella viittaavat linkit aukeavat aina uuteen ikkunaan.

Opintokeskus Sivis on toteuttanut sivuston Opetushallituksen virtuaalikouluhankerahoituksella vuosina 2005-2006. Sivustoa pidetään edelleen ajan tasalla ja mm. kokouskäytäntöihin vaikuttavat lakimuutokset huomioidaan päivityksissä. Anna meille palautetta sivustosta, niin huomioimme sen kehittämistyössämme.

Antoisia hetkiä materiaalin parissa!

Opintokeskus Siviksessä sivuston sisällön toteuttamiseen on osallistunut nelihenkinen työryhmä: Liisa Leskinen, Lea Lihavainen, Riitta Tervasmäki ja Maija Väänänen. Graafisen ilmeen on luonut mainostoimisto PlusProjectori.