Verkostot yhdistävät järjestötoimijoita

Sivis tukee jäsenjärjestöjensä toiminnan kehittämistä ylläpitämällä valtakunnallisia ja alueellisia verkostoja. Verkostot kokoavat yhteen järjestöjen johtajia ja työntekijöitä sekä tarjoavat paikan ajatusten, kokemusten ja käytäntöjen jakamiseen. Ne mahdollistavat vertaisoppimisen sekä vertaistuen antamisen ja vastaanottamisen. 

Valtakunnalliset verkostot

  • Järjestöjohtajien verkosto kokoaa yhteen Siviksen jäsenjärjestöjen johtajia keskustelemaan järjestöjen toiminnan kehittämisestä erityisesti koulutuksen näkökulmasta sekä vaihtamaan ajankohtaisia kuulumisia. 
  • Vaikuttavuusverkosto on Siviksen ja Allianssin koordinoima verkosto kaikille vaikuttavuusasioiden parissa työskenteleville. Verkoston tavoitteena on saada parhaat käytännöt entistä laajempaan käyttöön, tarjota vertaistukea samojen teemojen parissa työskenteleville sekä antaa inspiraatiota vaikuttavuus- ja arviointityön vahvistamiseen nuorisoalalla. Osallistuaksesi verkoston tapaamiseen sinun ei siis tarvitse olla vaikuttavuuden arvioinnin asiantuntija, vaan kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita.
  • Verkkokoulutusverkosto on Siviksen jäsenjärjestöissä työskenteleville verkkokoulutuksen asiantuntijoille. Verkostossa vaihdetaan kokemuksia verkkokoulutuksiin liittyen ja opitaan uutta yhdessä.

Alueelliset verkostot

Tällä hetkellä järjestöjen ja piirien toiminnanjohtajille tarkoitettua verkostotoimintaa on Varsinais-Suomessa, Satakunnassa ja Pirkanmaalla. Itä-Suomessa toimii johtavien toimihenkilöiden verkosto. Alueelliset johdon verkostot kokoontuvat muutaman kerran vuodessa keskustelemaan, kuuntelemaan alustuksia, jakamaan hyviä käytäntöjä ja vertaisoppimaan. Alueellisia johtamisverkostoja perustetaan mahdollisesti myös muille alueille tarpeen mukaan.

 

Ilmoittaudu mukaan Siviksen verkostoihin >>
 

Yhteyshenkilöt Opintokeskus Siviksessä:

Anne Ilvonen

viestintä- ja innovointipäällikkö

Puh. 050 587 9423, Twitter: @AnneIlvonen

Lähetä sähköpostia

Lea Lihavainen

asiantuntija

Koulutuksen ja järjestötoiminnan kehittäminen, aluetyö Pohjois-Karjala, Pohjois- ja Etelä-Savo

Puh. 040 717 7018

Lähetä sähköpostia

Annika Tahvanainen-Jaatinen

asiantuntija

Koulutuksen ja järjestötoiminnan kehittäminen, aluetyö Varsinais-Suomi ja Satakunta

Puh. 040 717 7019

Lähetä sähköpostia

Erkki Ukkola

asiantuntija, verkkopedagogi

Puh. 050 313 6006, Twitter: @UkkolaErkki

Lähetä sähköpostia