Verkkokoulutusmallit jäsenjärjestöjen käyttöön

Sivis tukee jäsenjärjestöjä yhdistystoimijoiden ja vapaaehtoisten kouluttamisessa tarjoamalla valmiita yhdistystoiminnan verkkokoulutusmalleja.

Valmiiden verkkokoulutusmallien avulla Siviksen jäsenjärjestöt voivat organisoida koulutuksia omille paikallisyhdistyksille ja vapaaehtoisille itsenäisesti tai yhteistyössä muiden järjestöjen kanssa. Koulutuskokonaisuuksien aiheista järjestöt voivat vapaasti valita sopivat osat tai koko kokonaisuuden. Verkkokoulutukset toteutuvat Itslearning-oppimisympäristössä.

Verkkokoulutuksia testataan parhaillaan jäsenjärjestöjen koulutusasiantuntijoiden kanssa. Koulutusten kokeileminen ja toteuttaminen eivät edellytä aikaisempaa kokemusta Itslearningistä. Tarjoamme ohjausta ja konsultaatiota koulutusten käyttöönottoon ja järjestämme säännöllisesti tapaamisia koulutuksia käyttäville järjestöille.

Lue lisää verkkokoulutusmalleista >>

Koulutusten käyttöönotto

Yhdistyskehittäjä-, Vapaaehtoisjohtaja- ja Yhdistysviestijä -koulutukset on julkaistu vuonna 2021. Koulutuksia kehitetään yhteistyössä jäsenjärjestöjen kanssa.

1. Koulutusmalleista kiinnostuneet Siviksen jäsenjärjestöt pääsevät tutustumaan Yhdistyskehittäjään ja Vapaaehtoisjohtajaan liittymällä ns. testikoulutuksiin. Lähetä viesti osoitteeseen verkkokoulutus@ok-sivis.fi ja pyydä pääsyä tutustumaan koulutukseen.
  2. Koulutusmallin käyttöön ottaminen edellyttää kouluttajan tunnuksia Itslearningiin. Siviksen jäsenärjestöt voivat tilata kouluttajatunnukset Sivikseltä.

Tilaa Itslearning-tunnukset >>

Jos haluat osallistua koulutukseen vapaaehtoisena tai yhdistystoimijana, kannattaa tiedustella tai toivoa koulutusta omasta järjestöstä.

Lisätietoja Opintokeskus Siviksessä

Aino Laurila