Verkkokoulutuspalvelut

Sivis tukee jäsenjärjestöjään laadukkaiden verkkokoulutusten toteuttamisessa. Monipuolisia verkkokoulutuspalveluja voi hyödyntää laajasti koulutusten suunnittelussa, toteutuksessa ja kehitystyössä.
 

Verkkokoulutusten kehittämisen tuki

Verkkokoulutusten kehittämiseen liittyvät palvelut ovat jäsenjärjestöille maksuttomia. Palvelut on suunnattu jäsenjärjestöjen verkkokouluttajille ja koulutusten suunnittelijoille. 
 

Konsultaatio ja neuvonta

Siviksen verkkokoulutustiimi tukee jäsenjärjestöjä verkkokoulutusten käynnistys- ja kehitystyössä. Siviksen verkkokoulutusasiantuntijat voivat esimerkiksi auttaa uuden verkkokurssin suunnittelussa, kartoittaa järjestölle sopivia verkko-oppimisalustoja tai käydä läpi järjestön tulevia verkkokoulutustarpeita. Konsultaatio sisältää järjestön tarpeiden mukaan 1–5 tapaamista. Eteneminen suunnitellaan yhdessä.

Kysy lisää: verkkokoulutus@ok-sivis.fi

Lue lisää
Tilaa konsultaatio


Tilauskoulutukset

Tilauskoulutukset räätälöidään yhteisen suunnittelutapaamisen perusteella järjestön toiveiden mukaisesti. Sivis järjestää jäsenjärjestöille tilauskoulutuksia mm. verkkokoulutuksen suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä verkkokoulutusalustojen käyttöön liittyviä tilauskoulutuksia. 

Lue lisää 
Tilaa tilauskoulutus


Avoimet koulutukset

Sivis järjestää jäsenjärjestöjensä asiantuntijoille avoimia koulutuksia, joilla tuetaan järjestöjen verkkokoulutusten kehittämistä ja käytännön toteutuksia. Siviksen avoimeen koulutustarjontaan kuuluu erilaisia koulutustilaisuuksia, verkkokursseja, webinaareja, työpajoja ja klinikoita.

Koulutukset suunnitellaan osaamislähtöisesti. Kouluttajina ja ohjaajina toimivat Siviksen ja jäsenjärjestöjen asiantuntijat sekä ulkopuoliset yhteistyökumppanit.

Tutustu tuleviin koulutuksiin
Katso koulutustallenteita
 

Verkkokoulutuksen työkalut ja välineet

Jäsenjärjestöt saavat Siviksen kautta käyttöönsä monipuolisia verkkokoulutuksen työkaluja ja välineitä sekä tukea ja koulutusta niiden käyttöönottoon.Tällä hetkellä Siviksen työkalupakista löytyvät verkkokoulutukseen hyvin sopivat Itslearning-, Zoom- ja Padlet-alustat. Sivis tarjoaa jäsenjärjestöjen käyttöön myös käyttövalmiita verkkokoulutuspohjia. 

Tutustu verkkokoulutuksen työkaluihin
 

Yhdistystoiminnan verkkokurssit

Jäsenjärjestöt voivat hyödyntää Siviksen yhdistystoimintaa käsitteleviä Yhdistystoiminnan verkkokursseja maksutta.

Yhdistystoiminnan verkkokurssit ovat Siviksen Howspace-alustalle rakennettuja valmiita verkkokursseja, joiden avulla järjestöt voivat järjestää koulutuksia paikallisyhdistyksille ja vapaaehtoisille joko itsenäisesti tai yhteistyössä muiden järjestöjen kanssa.

Siviksen verkkokoulutustiimi tarjoaa tukea, koulutuksia ja konsultaatiota Yhdistystoiminnan verkkokurssien käyttöön.

Lue lisää verkkokoulutuspohjista
 

Verkkokoulutusverkosto

Siviksen verkkokoulutusverkosto on suunnattu jäsenjärjestöjen asiantuntijoille, jotka toimivat verkkokoulutusten parissa.

Lue lisää verkostoista
Liity mukaan verkostoon

 

Lue myös: 

 

Lisätietoja Siviksen verkkokoulutuspalveluista: verkkokoulutus@ok-sivis.fi tai asiantuntijoiltamme:

Meri Norola

asiantuntija, verkkopedagogi

Verkkokoulutuksen ja koulutuksen laadun kehittäminen, aluetyö Pirkanmaa, Keski-Suomi, Kanta- ja Päijät-Häme

Puh. 040 717 7020

Lähetä sähköpostia

Tiina Tanskanen-Kudjoi

asiantuntija, verkkopedagogi

Verkkopedagogiikka, verkkokoulutuksen kehittäminen

Puh. 050 550 2377

Lähetä sähköpostia

Anu Törrö

mediasuunnittelija

Verkkokoulutusalustat, digitaalisten palveluiden kehittäminen

Puh. 040 717 7013, Twitter: @Anu_Tor

Lähetä sähköpostia

Erkki Ukkola

asiantuntija, verkkopedagogi

Puh. 050 313 6006, Twitter: @UkkolaErkki

Lähetä sähköpostia