Työelämän digitaidot kuntoon -hanke vahvistaa digiyhteiskunnassa toimimista

Työelämän digitaidot kuntoon -hankkeen tavoitteena on vahvistaa työikäisten ihmisten digitaalisia taitoja, jotta heidän arjessa, työssä ja/tai opinnoissa toimimisensa vahvistuu.

Hankkeen koulutusten kohderyhmänä ovat eteläisessä Suomessa asuvat henkilöt, jotka haluavat kehittää digiperustaitojaan. Noin 240 ihmistä saa mahdollisuuden kehittää digitaitojaan hankkeen aikana järjestettävissä koulutuksissa.

Digiperustaitokoulutusten suunnittelussa hyödynnetään Kaikkien-mallia ja Osuvat taidot -osaamismerkkijärjestelmää. Käytännön koulutusten lisäksi hankkeessa luodaan digiperustaitojen koulutusmalli ja koulutuksen tukimateriaali. Niiden tarkoitus on tukea kaikkia digiperustaitojen kouluttamisesta kiinnostuneiden työtä.

Kaikille avoin Digikouluttajalle-verkkomateriaali on julkaistu. Oppijalähtöistä Kaikkien-mallia hyödyntävä sivusto tarjoaa valmiin materiaalin digiperustaitojen kouluttamiseen ja yhdessä oppimiseen. Tutustu ja ota materiaali käyttöösi kaikkienmalli.fi -sivustolla!

Opintokeskus Siviksen, Kvs-säätiö, Etelä-Helsingin kansalaisopiston ja Marttaliiton neljän Marttapiirin yhteishanke toteutetaan aikavälillä lokakuu 2021 ja elokuu 2023. Siviksen koordinoiman hankkeen rahoittajana on Euroopan sosiaalirahasto (ESR). Tämä REACT-EU-hanke rahoitetaan osana unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Digitaidot kuuluvat kaikkien arkeen – opitaan yhdessä!

Lue lisää SivisNYT-verkkojulkaisusta:

Yhteyshenkilöt Opintokeskus Siviksessä

Virpi Markkanen

asiantuntija

Koulutuksen ja järjestötoiminnan kehittäminen, aluetyö Uusimaa ja Kaakkois-Suomi

Puh. 050 374 5869, Twitter: @VirpiMarkkanen

Lähetä sähköpostia

Anu Törrö

mediasuunnittelija

Verkkokoulutusalustat, digitaalisten palveluiden kehittäminen

Puh. 040 717 7013, Twitter: @Anu_Tor

Lähetä sähköpostia