TAIKOJA II koordinoi

TAIKOJA II -hanke aloitti toimintansa marraskuussa 2018. Se koordinoi Taito-ohjelmassa mukana olevia hankkeita ja jatkaa Taikoja-koordinaatiohankkeessa tehtyä työtä. Taito-ohjelma on osa opetus- ja kulttuuriministeriön ESR-toimenpidekokonaisuutta nimeltään Osuvaa osaamista. Hanke päättyy vuonna 2020. 

Taito-ohjelmassa keskitytään aikuisväestön perustaitojen (numero-, luku- ja ICT-taidot) kehittämiseen sekä pysyvien koulutusratkaisujen toteuttamiseen. Ohjelmasta myönnettävän hankerahoituksen avulla kehitetään ja vahvistetaan koulutuksesta koulutukseen tai työelämään siirtymistä tukevia menetelmiä ja palveluita sekä parannetaan erityistyhmien perustaitoja, koulutusvaihtoehtoja ja koulutuksessa aliedustettujen ryhmien koulutukseen osallistumista. 

TAIKOJA II -koordinointihanke auttaa Taito-ohjelmasta rahoitettavia yksittäisiä hankkeita verkostoitumaan keskenään ja oppimaan toinen toisiltaan. Koordinaatiohanke myös auttaa ohjelman toteuttajaa tiedottamaan hakumahdollisuuksista ja tukee hankehakemusta laativia toimijoita. Opintokeskus Siviksen roolina on erityisesti vastata hankkeen viestinnästä ja osallistua hankkeiden tueksi toteutettavan verkostotyön ja koulutusten suunnitteluun. 

TAIKOJA II-hanketta toteuttavat Tampereen yliopisto (päävastuu), Opintokeskus Sivis ja Turun ammattikorkeakoulu. 

Yhteyshenkilöt muissa oppilaitoksissa: 

Mika Sihvonen, Tampereen yliopisto, mika.sihvonen [at] uta.fi 
Ritva Hyttinen, Turun ammattikorkeakoulu, ritva.hyttinen [at] turkuamk.fi 

Lisätiedot: 
Blogi: https://blogs.sis.uta.fi/taikoja 

Yhteyshenkilöt Opintokeskus Siviksessä:

Marion Fields

asiantuntija

Hankkeet, koulutuksen ja järjestötoiminnan kehittäminen, osaamisen tunnistaminen, aluetyö Uusimaa.

Puh. 0403504500, Twitter: @marion_fields

Lähetä sähköpostia

Eeva Jeronen

asiantuntija

Hankkeet, koulutuksen ja järjestötoiminnan kehittäminen, aluetyö Keski-Suomi, Kanta- ja Päijät-Häme.

Puh. 040 717 7015

Lähetä sähköpostia