SYKSYLLÄ 2018 TULOSSA:

Tutustu hankkeen tuoreeseen esitteeseen tästä .

Hankkeen esitys Integration 2018 tapahtumassa Osaamisen tunnistamisen pikatreffeillä tässä.

Digipolku töihin- hanke järjestää digitaalisten taitojen vertaisryhmiä syksyn aikana Etelä-Pohjanmaalla ja Helsingissä. Ryhmissä opetellaan perusdigitaitoja, esimerkiksi työhakemuksen kirjoittamista Wordilla, sähköpostin käyttämistä ja tutustutaan erilaisiin verkkopalveluihin. Keskeistä opeteltavissa taidoissa on se, että ne liittyvät työnhakuun tai opiskelun taitoihin.

Ryhmiin voi ilmoittautua seuraaville henkilöille puhelimitse tai sähköpostilla:

Etelä-Pohjanmaa : Seinäjoki ja lähipaikkakunnat

Tanja Päällysaho, kouluttaja,
tanja.paallysaho@sedu.fi
 +358 40 830 2447
Marja-Liisa Saunela, kouluttaja,
marja-liisa.saunela@sedu.fi
 +358 40 868 0809

Helsingin alue

Minna Pesonen, projektipäällikkö, Opintokeskus Sivis,
minna.pesonen@ok-sivis.fi
+358 40 530 2239
Riitta Tervasmäki, asiantuntija, Opintokeskus Sivis,
riitta.tervasmaki@ok-sivis.fi
 +358 40 717 7020

 


 

 

Monikulttuurista digitaitojen ohjausta -webinaarin tallenne on nyt katsottavissa

Digipolku töihin -hanke järjesti perjantaina 20.4.2018 webinaarin, jonka tallenne on nyt katsottavissa verkossa. Webinaarissa tutustuttiin hankkeessa kehitettyyn malliiin, jossa digitaidoista kiinnostuneet maahanmuuttajat kouluttautuvat vertaisopintoryhmän vetäjiksi ja toimivat tämän jälkeen vertaisohjaajina opettaen oppimiaan taitoja muille digitaidoista kiinnostuneille maahanmuuttajille. Webinaari sisältää kehitetyn mallin esittelyn, kokemuksia ohjaajien rekrytoinnista, koulutuksesta ja tukemisesta, sekä ohjaajien omia kokemuksia ryhmän ohjaamisesta ja yhdessä oppimisesta.

Webinaarin ohjelma ja materiaalit :

Webinaarin tallenteen (kesto 1 h 30 min) löydät täältä!

Tallenne löytyy Adobe Connect -verkkokokousympäristöstä, joka vaatii toimiakseen Flash Playerin. Muista sallia Flash Player, jotta tallenne lähtisi pyörimään. Mobiililaitteella tallenteen pystyy katselemaan lataamalla Adobe Connect -mobiilisovelluksen, jos laitteesi ei tue Flashia.

Huom! Videolla on kohdassa noin 25.05-26.40 teknistä säätöä, jonka jälkeen video jatkuu normaalisti. Ohjaajan tallennetun videoklipin esittämisen kohdalla on hyvä säätää oman tietokoneen ääntä kovemmalle. Viimeisen puhujan kuva ei valitettavasti näy, mutta ääni kuuluu.


Keväällä 2018: Vertaisohjaajakoulutus (3 op) digitaalisten taitojen ohjaamisesta kiinnostuneille maahanmuuttajille!

Vertaisohjaajakoulutus on päättynyt! Kiitokset aktiivisille osallistujille!

Vertaisohjaajakoulutus Helsinki

Ilmoittaudu asiantuntija Minna Pesoselle (minna.pesonen@ok-sivis.fi, puh. 040 530 2239) tai asiantuntija Riitta Tervasmäelle (riitta.tervasmaki@ok-sivis.fi, puh. 040 717 7020).

Vertaisohjaajakoulutus Oulu

Ilmoittaudu asiantuntija Minna Pesoselle (minna.pesonen@ok-sivis.fi, puh. 040 530 2239) tai asiantuntija Riitta Tervasmäelle (riitta.tervasmaki@ok-sivis.fi, puh. 040 717 7020).

Vertaisohjaajakoulutus Seinäjoki

Ilmoittaudu kouluttaja Tanja Päällysaholle (tanja.paallysaho@sedu.fi, puh. 040 830 2447) tai kouluttaja Marja-Liisa Saunelalle (marja-liisa.saunela@sedu.fi, puh. 040 868 080)


Digipolku töihin -hankkeen tapahtumista tiedotetaan tällä sivulla. Hanketta voi seurata suunnitteluvaiheesta erilaisten tapahtumien kautta aina hankkeen päätösvaiheeseen saakka myös hankkeen projektipäällikön blogista http://digipolkutoihin.blogspot.fi/. Hankkeen löydät myös Twitteristä @D_polkutoihin ja #digipolkutoihin.

Lisätietoja hankkeesta antaa

Minna Pesonen

asiantuntija

Digipolku töihin -hanke, verkkopedagogiikka, sosiaalisen median koulutus

Puh. 040 530 2239, Twitter: @minna_pe

Lähetä sähköpostia